Blijf Gericht

Carrouselcoaching

Blijf Gericht boeken


Blijf Gericht - Op Wedstrijd

Dit is een leuk boekje in pocketformaat, boordevol met handige tips en weetjes voor iedere carrouselliefhebber die op de wedstrijden rond loopt. 

Dit boek kost € 12,50


Blijf Gericht - Prix d'Élégance

De Prix d'Élégance, prijs van het schoonste geheel. Tegenwoordig allang geen troostprijs meer, maar een hele aparte competitie binnen het carrouselrijden.
Waar let de jury op? Wat moet je vooral wel, maar ook juist niet doen? In dit boekje lees je er alles over. Veel plezier!

Dit boek kost € 12,50


Blijf Gericht - Manoeuvreontwerpen

In dit boekje van Blijf Gericht nemen we u mee in de wereld van het ontwerpen van de manoeuvres. Elk jaar genieten we weer van de mooie figuren in de rijbaan, maar hoe komen die tot stand? Wie ontwerpt dit en vooral ook, hoe doen ze dat? Met dit boekje hopen wij u inspiratie te geven en te motiveren om zelf ook eens een poging te wagen een stukje van een manoeuvre te schrijven. Wie weet..... zien wij uw creatie binnenkort wel in de wedstrijdring!

 Dit boek kost € 12,50


Blijf Gericht - Door de ogen van de jury

In dit deel 'Door de ogen van de jury' nemen we je mee het juryhokje in. We kennen allemaal de carrousel-termen als Inhoud, Artistiek, Uitvoering, Muziek en Algemene Indruk, maar wat wordt er nu precies beoordeeld bij deze punten? Waar let de jury nu daadwerkelijk op? Wat zijn de do's, maar vooral ook wat zijn de dont's? De juryleden vertellen het zelf in dit boekje. Na het lezen van dit deel van de Blijf Gericht reeks bekijk je de carrouselmanoeuvres met andere ogen, namelijk door de ogen van de jury. Veel plezier! 

Dit boek kost € 12,50


Blijf Gericht - Carrouselfiguren Ontwerpboek

Dit A4 formaat, 150 pagina's tellende, ontwerpboek is een must-have voor elke carrouselcommandant(e) en creatieve ruiters die actief mee willen helpen met het ontwerpen van carrouselfiguren.
Een ideaal hulpmiddel voor het uitdenken van nieuwe figuren. Met behulp van de rijbanen met ingetekende 5 en 10 meter lijnen wordt het uittekenen van nieuwe figuren een stuk makkelijker. 

Dit boek kost € 17,95


Blijf Gericht - Carrouselwerkboek

Dit is een A4 werkboek voor carrouselruiters. Deze is voorlopig alleen verkrijgbaar i.c.m. een theorietraining van Blijf Gericht.Alle boeken, m.u.v. het werkboek, zijn bestelbaar bij elke (online) boekwinkel in Nederland.